Wie geeft les

Irene Bijker Dru Yoga leraresIn 2001 kwam ik voor het eerst met de Dru yoga in aanraking. Ik beoefende al tien jaar intensief yoga, maar wat ik in dat ene uur Dru yoga had ervaren, was totaal nieuw voor mij. Als dit mogelijk was met yoga….
Een maand later had ik me ingeschreven bij de dru yogadocentenopleiding, die ik vier jaar later met succes heb afgerond. Sindsdien geef ik yogales en ik ben nog steeds even enthousiast als na dat eerste uur.

 

Wat voor mij het verschil maakt met andere vormen van yoga, zijn de eenvoud en tegelijkertijd de kracht van de bewegingen. Het effect van de dru yoga is duidelijk en al heel snel voelbaar. Na een yogasessie sta ik weer in mijn kracht, alsof alles op zijn plek is gezet en ik weer in mijn middelpunt sta. Vanuit dit middelpunt bekeken is mijn leven minder complex en daardoor een stuk leuker en lichter.

Yogalicht - Dru yoga